ablak bezárás X

állás / értékesítő állások / Budapest V. kerület

Prémium értékesitő


Cégünk Exclusive , felújított új belvárosi üzlethelyiségébe keres értékesítő munkatársat , magas kereseti lehetőséggel. Wellness , közérzet javító saját márkás eszközök , termékek értékesítése a cég fő profilja , amit csak kizárólag prémium üzlethelyiségben értékesít.

Nálunk az álmaid valóra válhatnak !

Hiszen cégünk nem egy átlagos eladó , értékesítő munkatársat keres , ellenkezőleg ,a jó biznisz , az csak úgy lehet jó , ha mindenki jól jár! Prémium értékesítő munkatársaink az első hónapokban az átlagos bérezése , ami elérhető nettó 150.000 250.000 Ft összeg körül lehetséges. Nem tagadás, hogy akik cégünknél dolgoznak több éve , azok személyek ( Exclusive Manager munkatárs) havi fizetése 500.000 1.500.000 Ft közötti összegeket kereshetnek átlagosan , és ez nem ,,kacsa , mint a többi cégeknél , akik az interneten hírdetnek ! Cégünknél elérhetőek a késöbbi jövőben , a sikeres munkatársaknál , prémium céges autó és minden évben tengerparti nyaralás , ahol kipihenheti magát a sikeres értékesítő , vezető.

Ha a sikeres ember benned van , és csak vársz arra , hogy ez kitudjon törni belőled és hogy megtudd mutatni másoknak , hogy te valójában ki is vagy ! Itt az idő!

Fix + JutalÉkos rendszerbe várjuk pályázók jelentkezését!

Állás jeligéje: prémium értékesítő munkatárs pozícióra jelentkezését

Jelentkezz most , ha nem akarsz egy társadalmi robot , kiszolgáltatott személy lenni !

Munkavégzés helye: 5. kerület , Petőfi Sándor utca
Jelentkezés: a rli.premium@gmail.com, vagy a 06706056087-es telefonszámon.

Tisztelettel: Magyar Közérzetjavító és Szépségtermékek
Üzlete Kft.


Pontos cím: 1052 Budapest V. kerület, Petőfi Sándor utca - Mutassa a térképen
A hirdető elérhetőségei:


Hirdető neve:
Imre Mónika

Hirdető telefonszáma:
06706056087

Hirdető e-mail címe:
rli.premium@gmail.com


KÖZÖSSÉGI MÉDIA

 

Weboldalunk elkészítésével közel egy időben indítottuk el facebook oldalunkat is, ahol mára már több mint 4000 kedvelést kaptunk, melyet ezúton is NAGYON KÖSZÖNÜNK! Csatlakozz Te is!


  google plus